TRI SATA BEZ PRESTANKA URLA, RAZMAŽENA JE! Vuk Mob progovorio o roditeljskom iskustvu!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.08.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob je progovorio je ćerkici ali ulasku u rijaliti od jeseni, što je mnoge zanimalo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob

 

Vuk Mob otvorio je dušu i progovorio o ćerkici ali i učešću u rijalitiju od jeseni. Kako tvrdi, cene nastupa su pale zbog korone pa više nije kao nekada: 

- Meni pored Teone teretana nije trebala. Stalno sam je nosao. Bilo je momenata kada zaplače i iznervira me kada tri sata bez prestanka urla. Onda sam u fazonu, šta ti sada fali? Imaš hranu, sita si, odmorna. Razmažena je, to je problem. Nažalost i dalje nisam video svoju ćerku i nadam se da će se to rešiti. Samo mi je Teona bitna, ni muzika me više ne interesuje. Živim za nju – poručuje Vuk koji nije želeo da komentariše loše odnose sa bivšom verenicom Oliverom Konatar.

Vuk je progovorio i o učešću u rijalitiju: 

- Trebao sam još u maju da se vratim, ali izgleda da im nisam bio zanimljiv za program. Niti sam se preterano svađao, niti sam ulazio u razne priče koje bi im dizale gledanost. Ja kao ja nisam previše zanimljiva osoba. Kada sam među ljudima, drugačiji sam i povučeniji. Neću ulaziti u narednu sezonu – tvrdi pevač koji je sarađivao sa popularnim jutjuberima Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q i Sergejem Pajićem. Ističe da za saradnju niko nikom ništa nije plaćao, već je u pitanju dobro prijateljstvo.

- Niko ništa nikom ne plaća. Hoćemo da radimo, što da ne? Volim da sarađujem sa mladim ljudima, oni će jednog dana biti velike zvezde. Svako treba da ima svojih pet minuta na estradi i uvek ću surađivati sa nekim licima sa kojima mislim da ima potencijala – zaključuje Vuk Mob za „Super TV“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

21.08.2021 15:39

Nije razmazena vec dete osceca koliko si frustriran

Odgovori 16 1
Nena

21.08.2021 20:21

Bože me sačuvaj kako beba može da bude razmažena... Na čemu je ovaj... Ili su ga devojka Paula i mamita počele da polako okreću protiv deteta... Tačno mu njih dve ne daju da ode kod Olje i vidi dete, jer po svim humanim a i psihološkim pravilima bebe se ne odvajaju od majke.

Odgovori 13 7
Nedja

21.08.2021 20:29

Nije pijanica za malu bebu.

Odgovori 16 0