SNEŽANA ZAPEVALA NA UVCE PATRIJARHU: Pevačica ređala hitove na privatnoj zabavi, sveštenici se VESELILI uz nju! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić zapevala je svoje hitove sveštenim licima, među kojima se našao i patrijarh!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana zapevala sveštenicima

 

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić napravila je opšti haos na društvenim mrežama, kada je izbacila fotografiju sa jednog privatnog veselja, a ono što je svima privuklo pažnju, jeste gosti koji su je slušali.

Naime, Snežana je otišla u Republiku Srpsku kako bi na privatnoj veselju zabavljala masu svojim hitovima, a potom je ovekovečila to fotografijom na Instagram profilu. I dok su se u komentarima nizale pohvale, mnogi su primetili detalj, koji je bio toliko uočljiv na fotografijama.

 

 

Zapravo, dok je držala mikrofon u ruci, Snežana je pevača sveštenim licima, koji su gledali samo u nju, a sve vreme su držali osmeh na licu.

 

 

Oni su se veselili uz Snežanine hitove, a mnoge je šokiralo to što su imali priliku da vide. Ovo su retke situacije u kojima imamo priliku da vidimo da se sveštena lice vesele na privatnim proslavama, budući da za njih važi strogo pravilo da ih estrada ne zanima. 

 

 

Pevačica je kasnije objavila i snimak sa veselja, a potom i fotografiju sa patrijarhom Porfirijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading