SEVERININA BIOGRAFIJA BOGATIH PARTNERA: Njih petorica ju je VERILO, a sada juri sledećeg sa DUBOKIM DŽEPOM, ovo su svi momci pevačice! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je nedavno potvrdila da se razvela od Igora Kojića, koji slavi razvod od pevačice, što se može zaključiti po njegovim objavama na Instagramu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Severina zaređala momke kao čarape

 

Pevačica Severina Vučković Kojić je nedavno potvrdila da se razvela od sad već bivšeg supruga Igora Kojića, koji je prošle noći slavio to što se napokon otresao nje. Međutim, kada se vratimo malo unazad, u Severininoj karijeri ljubavi bilo je dosta moćnih muškaraca, a dobro je poznato da je uvek jurila za njihovim džepom, pa čim primeti da neko ima dublji, a puniji džep, svakako da mu se ona odmah uvalila u kuću.

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severinini momci i njena malenkost

 

Prvi u nizu Severinine ljubavne biografije bio je pevač muzičke grupe ,,Kojoti" Alen Marin. Alen je tokom ljubavi sa Seve čak i zaprosio pevačicu, ali ona nije htela da se uda za njega, vi razmislite zbog čega.

Severina se nakon romanse sa Alenom, upušta u ljubav sa preduzetnikom Milanom Lučićem, javnost je za njihovu vezu saznala 2004. godine, ali pre toga se nije znalo da su zajedno. Severina se trudila da to sakrije od očiju javnosti, međutim, ni ta ljubav nije dugo potrajala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Momak koji je želeo da je oženi, ali nije uspeo da je ukroti je Srećko! Iako je planirao da stane sa pevačicom na ludi kamen, nije izdržao pritisak javnosti zbog eksplicitnog snimka koji je isplivao na videlo. Mnogi su govorili da joj je u početku bio velika podrška, ali da su odmah potom nastale komplikacije i trzavice, zbog kojih su se na kraju ipak razišli.

Severina se ne zaustavlja, pa posle romanse sa Srećkom, uplovila je u ljubav sa Metom Čuljakom, inače osam godina mlađim frajerom. Ona je tada uspela da se dočepa vereničkog prstena, ali nakon godinu u po dana veze on je stavio tačku za odnos sa Severinom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pevačica je bila kao magnet za momke u to vreme, a svi su želeli da spavaju sa njom zbog njenog umeća koji se video na snimku, te je nakratko ušla u vezu sa Slavkom Šajinovićem, koj je upoznala čak na njenom jednom nastupu. Brzo je uspela da ga smlati da je veri, ali ga je ostavila, kada je ugledala čoveka koji joj je najviše pomogao u karijeri.

Republika

Foto: instagram.com/severina, Privatna Arhiva

Milan Popović je ostavio Severinu, a ona našla 15. godina mlađeg

 

Severina je posle dve i po godine veze ostavila verenika Slavka i prepustila se biznismenu Milanu Popoviću, koji joj je zapravo i najviše pomogao u karijeri. U jednom periodu, Severina je nestala sa muzičke scene, jer ju je pratio loš glas zbog eksplicitnog snimka sa jahte, ali je Milan uspeo da je ponovo vrati na noge, te je ona uspela da povrati svoju staru slavu kao pevačica. Milan je Severinu upoznao na proslavi povodom njegovog rođendana, a rodila mu je i naslednika Aleksandra. Posle godinu dana nakon rođenja Aleksandra, Milan je odlučio da stavi tačku na odnos sa Severinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ona je potom odlučila da se prepustila ,,piletini", te je našla po svetskim standardima, mlađeg dečka Igora Kojića, inače sina poznatog folkera Dragana Kojića Kebe. Dosta se spekulisalo o njihovoj vezi, šemi, avanturi, a potom je odjeknula vest da su priznali svoju ljubav. Međutim, i njihovoj romansi je došao kraj, pa je Severina trenutno sama, bar za javnost, ali sigurno da peca sledeći bogati ulov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica16

23.08.2021 06:36

Po ovome ispada da je za nju napravljena pjesma: "Mala je dala" a izgleda da nastavlja i dalje davati