ANA BEKUTA ZGROŽENA ĐANIJEVIM POTEZOM: Otkrila da li bi ikada pila iz tuđe CIPELE!

Autor:

Zabava

20.08.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta otkrila je da, iako ceni Đanija, nikad ne bi uradila ono što je folker uradio!

Republika

Foto: Promo foto

Anu Bekutu šokirao je potez Radiše Trajkovića Đanija!

Ana Bekuta nije oduševljena potezom svog kolege Radiše Trajkovića Đanija koji je na nedavnom nastupu pio alkohol iz muške cipele za bakšiš.

Iako ceni i voli folkera, pevačica je bila šokirana kada je pogledala snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama.

- Jao, šta tu ima da se komentariše? Ne znam... - počela je Ana, a kada je dobila pitanje da li bi i ona to uradila za bakšiš, kategorički je rekla:

- Daleko bilo!

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta na koncertu progovorila o kolegama!

Ona se osvrnula i na novi biznis Viki Miljković, koja je sa suprugom Tašketom pokrenula firmu za uređenje enterijera. Ipak, neće je angažovati za sređivanje stana na Vračaru.

- Moj stan na Vračaru je sređen, ne bih ništa dirala. Ali pozdravljam njen dodatni biznis. Oni su vredni ljudi i to svakako treba pozdraviti, iznenađujuće je da se bave enterijerima, ali mi je ona rekla da su unajmili vrsne arhitekte i da se bave time ozbiljno - rekla je Ana.

Ipak, ona ne bi volela da živi u Beogradu na vodi.

Republika

Foto: Promo foto

Pevačica Ana Bekuta na koncertu u Knjaževcu!

- Lepo je tamo, ali ja nekako više volim stari grad, volim Zemun. I u Krnjači imam nekretnine, moj sin tamo stanuje - rekla je Ana na konferenciji nakon nastupa na "Festivalu kulture mladih" u Knjaževcu.

S obzirom na to da se njen kolega Mitar Mirić žalio kako mlađe kolege nemaju poštovanje prema njemu i da mu se ne javljaju, Bekuta ima drugačije iskustvo.

- Da se ne lažemo, manjka osnovne kulture. Ja sam vodila računa da se uvek javim starijim kolegama. Moram da priznam da mi se nisu događale takve stvari. Klinci iz "Zvezda Granda" vrlo vode računa da im se to ne desi i uvek su kulturni - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kizo

20.08.2021 17:39

Radila si i gore stvari, bolje da ćutiš!!!