ANA KOKIĆ JE PROŠLOST, NA SCENU JE STUPILA MILICA: Šta vi mislite koja je bolja za NIKOLU RAĐENA?! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.08.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić i Nikola Rađen dugo su bili u braku, a sada je vaterpolista uplovio u mirnu ljubavnu luku sa Milicom Ristić, šta vi mislite koja je bolja za njega?

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Nikola Rađen našao je sreću pored Milice Ristić!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen bili su u braku više od deset godina, a tačku na svoju ljubav stavili su 2019. godine. 

Kako su tada prenosili mediji, njihov razvod bio je sporazuman, a starateljstvo nad njihovim ćerkama pripalo je Ani. Pisalo se tada i da je razlog njihovog razvoda preljuba, međutim oboje su to demantovali:

 

 

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke.

Nakon dugog braka i razvoda, Nikola je neko vreme bio sam, da bi se pojavila vest da je našao novu ljubav, Milicu Ristić.

 

 

Milica je na svom instagram profilu pokazala koliko se ona i vaterpolista vole, te je u opis slike na kojoj je Rađen nežno grli i ljubi napisala samo:

Foto: printscreen

Milica i Nikola Rađen jako su srećni!

-  To je ljubav, to se voli.

Čini se da se Rađen baš zaljubio u Milicu, te da je sa njom prilično ozbiljan, a iako ne voli da previše komentariše svoj ljubavni život javno, Rađen je u emisiji "ŠokTok" otkrio kako mu je u vezi sa ovom lepoticom:

- Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan. Niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan.

Šta vi mislite koja je bolja za našeg vaterpolistu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading