JOKSIMOVIĆ OTKRIO SVE O KRAHU LJUBAVI! Zbog problema su ipak morali da se raziđu!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.08.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Saša Joksimović već godinama je u braku sa suprugom Nevenom, međutim, ona nikada nije bila u centru medijskih zbivanja, te malo ko zna kako ona uopšte i izgleda.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Saša i Željko Joksimovič

 

Saša i Nevena Joksimović zajedno su više od deceniju, međutim, nisu im oduvek cvetale ruže. Oni su imali jedan period kada su se razdvojili na godinu dana i raskinuli. 

Međutim, izgleda da je ovo razdvajanje doprinelo njihovom odnosu jer su posle toga obnovili ljubav i dan danas su srećni i zaljubljeni. O ovom ljubavnom krahu svojevremeno je pričao i sam glumac:

 

 

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna - ispričao je glumac svojevremeno za magazin "Gloria."

Inače, Nevena ne voli mnogo javno da se eksponira te nije u centru dešavanja i mediji i javnost o njoj veoma malo znaju. Ipak, bitno je to da je u njihovom braku sve u najboljem redu. Poznati supružnici sada uživaju na letovanju i svojoj intimi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CAKANA

21.08.2021 08:55

A gde su deca... Kome trebaju, bitno su kučići...