VRELA TIJANA EM NA PLAŽI MUŠKARCIMA DIGLA TEMPERATURU: Isplivale provokativne fotke žene od sultana sa plaže, nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević poznatija kao žena od sultana objavila je set vrelih fotografija na plaži, a muškarcima je napravila ozbiljan problem ovim pozama.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tijana Em mamila uzdahe muškarcima na plaži

 

Popularna pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em i ,,Žena od sultana" vrele letnje dane provodi radno, a slobodno vreme koristi kako bi se što više odmarala i uživala, kada joj obaveze to dozvole.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Žena od sultana u provokativnom izdanju

 

Ona je odlučila da jedan svoj slobodni dan iskoristi tako što je napravila set vrelih fotografija na plaži, a izazovnim pozama mamila je uzdahe svih prisutnih muškaraca. Tijana je i poznata kao jedna od atraktivnijih i poželjnijih dama na estradnom nebu, a ovim potezom je to i dokazala.

U tigrastom kupaćem kostimu Tijana je pozirala na plaži, a dok su je talasi zapljuskivali, ona je muškarcima dodatno dizala temperaturu koju su taj dan osećali zbog velike vrućine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading