STANJE MU SE POGORŠALO, LEKARI U STRAHU: Lane Gutović hitno prebačen na drugo odeljenje, oglasio se njegov prijatelj i otkrio sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Lane Gutović prebačen je na intezivnu negu zbog lošeg stanja, a lekari se trude da urade sve što je u njihovoj moći.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Lenatu Gutoviću se stanje pogoršalo, prebačen na intezivnu

 

Srpski glumac Milan Lane Gutović nedavno je primljen na VMA zbog lošeg zdravstvenog stanja, koje mu se već danima pogoršava. Lekari pokušavaju sve što je u njihovoj moći da pomognu Lanetu, a sada se oglasio i njegov kolega glumac i voditelj Dragan Marinković Maca. 

Maca je na Instagram profilu podelio Lanetovu fotografiju, uz koju je otkrio i da se njegovo stanje pogoršalo, te da je prošle noći prebačen na intezivnu negu.

 

 

- Ne daj se… Noćas prebačen na intenzivnu... Stanje mu se pogoršalo…. Do pobede kolega - napisao je Maca. 

Glumac Milan Lane Gutović u petak je hitno hospitalizovan zbog problema sa plućima zbog čega su ga lekari stavili na kiseonik, a testovima i analizama je utvrđeno da nije pozitivan na Korona virus. Lanetu se zdravstveno stanje u ponedeljak naglo pogoršalo, a on je kako se navodi odmah prebačen na odeljenje intenzivne nege na VMA.

Republika

Foto: youtube.com/Gigante

Lanetu Gutović se stanje pogoršalo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mwrko

19.08.2021 10:11

Bas me briga, mrzi one koji ne misle kao on

Odgovori 3 65
Slavko

19.08.2021 12:16

@Mwrko - Kako te nije sramota. Ti si bolestan u glavu.

Odgovori 42 3
Gradjanin

19.08.2021 10:18

On nije glumac on je glumcina.Izdrzi legendo.

Odgovori 57 4
Teča

19.08.2021 16:44

Vadite ga hitno iz bolnice, da ga ne ubiju. Svako, koga su u poslednje dve godine odneli na intenzivnu, nije izasao. Lane legendo, izdrzi molim te. Šve što je dobro su ubili, samo šljam ostaje. Vadite ga napolje i vodite ga kod Nestorovića

Odgovori 32 28