EMINA MUSTAFI POSLALA IZVRŠITELJE, ON NJOJ TUŽBU! Isplivali detalji RATA BIVŠIH SUPRUŽNIKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.08.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski mediji bruje o skandalima koji se dešavaju između Emine Jahović i Mustafe Sandala nakon njihovog razvoda.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Emina i Mustafa mesecima raduju oko alimentacije

 

Naime, kako pišu turski mediji, pevačica Emina Jahović i muzički mogul Mustafa Sandal već mesecima se jedno drugome svete, a detalji svih njihovih problema isplivali su u javnost.

Pa tako, prema pisanju novina Habertuk, pevačica je u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću, a da joj je on nakon toga uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije. U pitanjuje iznos pitanju je 15.000 turskih lira (što je oko 1.500 evra) koliko je trebalo da plaća svakog meseca.

Emina već duže vreme javnog govori kako Mustafa ne plaća alimentaciju, te da ona sama brine o njihovim sinovima. Kako kaže, razumela bi da je Mustafa u lošoj finansijskoj situaciji pa da ne može da obezbedi sredstva za alimentaciju. Ipak, prema njenim tvrdnjama on je u dobroj finansijskoj situaciju uprkos i pandemiji koronavirusa koja vlada već godinu i po dana. 

Na novom suđenju, koje je zakazano za novembar, prema pisanju turskih medija, Mustafa će tražiti da se smanji iznos koji bi trebalo da plaća.

Kako mediji prenose, Sandal navodno trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranja vozila i plate za vozača, zdravstvenog osiguranja dece i da dodatno plaća oko 1.500 evra Emini za njene troškove, te  za sinove 1.130 evra. Emina ga je tužila jer joj 26 meseci nije platio alimentaciju, nakon čega je Mustafa navodno zatražio starateljstvo nad sinovima nazvavši Eminu "nemarnom majkom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading