OVAJ ČOVEK JE OTAC NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Isplivala porodična fotografija, Vesna Zmijanac i BIVŠI MUŽ sa ćerkom na odmoru! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac bila je u braku sa nekadašnjim šefom marketinga "RTS-a", Vladom Jovanovićem, sa kojim ima ćerku Nikoliju. Kako se on ne pojavljuje u javnosti, a nema puno javnih uspomena, sve je oduševila činjenica da se došlo do retke porodične fotografije ovog para, a niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lep i skladan bračni par.

Republika

Foto: instagram.com/vesnazmijanacofficial

Ispčivala fotografija Vesne Zmijanac sa bivšim mužem i ćerkom Nikolijom

 

Vesna Zmijanac ćerku Nikoliju ima iz braka sa Vladom Jovanovićem, koji je odličio da se ne eksponira u javnosti još u vreme braka sa pevačicom. Međutim, jedna porodična fotografija je isplivala i kruži društvenim mrežama, a nema ko nije primetio kakav su par njih dvoje nekada bili, prenosi Stori. 

 

 

Naime, Vlada Jovanović, osim što je poznat kao bivši muž Vesne Zmijanac, doktor je nauka iz oblasti ekonomije, a nekada je radio kao šef marketinga u  "RTS-u".

Vesna i Vlada uživali su u svojoj ljubavi, ludo su se voleli, što ih je činilo skladnim parom, ali kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, a Nikolija je ostala najlepša spona i uspomena te ljubavi.

Fotografija koja kruži mrežama jeste porodična fotografija najveće sreće pevačice i Jovanovića, na kojoj su njih dvoje mladi i zaljubljeni i Nikolija kao plod njihove ljubavi.

 

 

Vlada Jovanović se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, za razliku od njega, Vesna ističe kako joj samački život prija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading