CECIN DEČKO DOBIO ULOGU U FILMU: Scenu je odglumio šmekerski, ali zbog DEVOJKE neće moći da bude u drugom delu!

Autor:

Zabava

18.08.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović, dečko Svetlane Cece Ražnatović postao je glumac, dobio je ulogu u filmu ''Prolećna pesma'' gde tumači bivšeg košarkaša Peđu. Rediteljka kaže da se odlično saznao i da bin volela da ga vidi i u drugom delu, ali da je svesna da zbog veze sa Cecom i obavezama, neće imati vremena za to.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Cecin dečko Bogdan Srejović dobio ulogu u filmu

 

Dečko Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, dobio je ulogu u filmu ''Prolećna pesma,'' prenosi Informer

Naime, on igra nekadašnjeg košarkaša Peđu, koji sedi i pije za šankom. Prilazi mu glavna junakinja Petra i počinje da mu se udvara. Međutim, on je odbija! - Oženjen sam - govori dok joj pokazuje burmu na ruci.

Bogdan je ulogu dobio na inicijativu i poziv rediteljke Natalije Avramović koju poznaje iz srednjoškolskih dana.

- Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog... To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome - kaže Natalija i dodaje da se Bogdan odlično snašao u ulozi glumca.

 

 

- Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao - dodala je i da se sprema nastavag filma, ali da zbog veze sa Cecom i posvećenosti njoj, Bogdan nema vremena da glumi i u ovom delu.

 

 

- U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak - priča rediteljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading