TASA PLAĆA NOĆENJE 290.000 DINARA: Cecina ćerka PETI put na letovanju, žari i pali u TURSKOJ!

Autor:

Zabava

18.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović trenutno letuje u turskom letovalištu, za koji je iskeširala ozbiljnu svotu novca.

Republika

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović trenutno je na petom letovanju!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović trenutno letuje u mondenskom turskom letovalištu, za koji je iskeširala ozbiljnu svotu novca. Na Anastasijinim objavama vidi se luksuzni hotel, jedan od najskupljih u Bodrumu, u kom noć košta oko 2.500 evra, odnosno oko 290.000 dinara. Hotel se nalazi na najvišem delu bodrumskog polustrva, s kojeg se pruža pogled na more ovog prelepog zaliva. Radi se o internacionalnom lancu hotela, poznatom po najvišem nivou usluge.

Anastasija se da drugaricama baškari u luksuznom hotelu koji je papreno platila

Nakon što je za rođendan izbacila dva hita, a pred radnu jesen, odlučila je da napravi mali predah i tople dane provede baš na ovoj egzotičnoj lokaciji. Cecina ćerka u ovom papreno skupom putovanju uživa sa drugaricama, gde se preko dana baškari u bikiniju, a noću izlazi u provod. Ona svakodnevno žari i pali odevnim kombinacijama koje variraju od stila indijske princeze do glamurozne filmske dive. Obožavatelji je obasipaju komentarima i salvama komplimenata na račun njenog besprekornog izgleda, posebno u kupaćim kostimima, od kojih zastaje dah.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Anastasija peti put letuje ove godine

Rekorderka u letovanjima ove godine je Anastasija Ražnatović, koja je i pre sezone počela da uživa. Najpre je sa dečkom otišla na Maldive, a kada se vratila, kofere nije stigla ni da raspakuje, a već je nastavila dalje. Otputovala je sa drugaricama u Meksiko, gde je bila nekoliko dana, a kada se vratila u Beograd, otišla je sa prijateljima u Crnu Goru. Ubrzo je otišla i u Tursku, u Marmaris, gde je bila smeštena u luksuznom hotelu, a potom je ponovo otišla na letovanje u ovu državu, ovaj put u Bodrum, gde i dalje uživa. Pet letovanja u sezoni je san svakoga ko radi naporno cele godine, a Anastasija ga je ispunila.

Iako se na njenim snimcima vide samo drugarice, mnogi nagađaju da je i njen dečko Đorđe Kuljić s njom, koji je poznat po tome da ne voli da se javno eksponira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja Pasku

18.08.2021 08:57

a sta drugo da radi, ni brige ni pameti!

Kole

18.08.2021 09:26

Koja je ona pevacica, to sto je mama vodi na tezge i izlaze je kao pevaljku nije neki uspeh. Vreme je odavno pregazilo za gradnju karijer, zar joj nije mama pocela sa pevanjem jos dog je bila u osnovnoj skoli?