ISPLIVAO NOVI ĐANIJEV SNIMAK: Nakon CIPELE zaljuljao goste! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani ne prestaje da šokira svojim postupcima, te je sada sve iznenadilo kako ne mari za niz negativnih komentara nastalih zbog snimka gde grabeći pare pije iz cipele, te je sada na jednom slavlju odlučio da ljulja goste dok im peva.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Đani na veselju luduje i ljulja goste

 

Pevač Radiša Trajković Đani podigao je prašinu nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak gde za ogromnu svotu novca pije iz cipele jednog gosta, zbog čega jga je javnost osudila, ali da njega ne interesuju priče, dokazuje snimak koji se pojavio dan nakon skandala sa cipelom.

Naime, on je bio na jednom veselju gde je sa prijateljem kitio muzičare, onda se latio mikrofona i zapevao, a potom ljuljao goste koji su bili na slavlju. 

 

 

 

Posle snimka na kojem pevač sedi na evrima i grabi ih, a drugi muškarac mu prinosi cipelu da popije iz nje, nastala je polemika na društvenim mrežama i niz komentara, a među najoštrijima je bila  glumica i voditeljka Marijana Mićić koja je napisala da bi trebalo "uhapsiti prostitutku", zbog čega je Đani na Instagram profilu napisao da je "prostitutka krenula pod šatru na 40 stepeni".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading