REŠIĆEMO TO NA SRPSKI NAČIN: Bruka i sramota Šaka Polumente, komšije mu se žalile na đubre, a on ih IZVREĐAO NAJBRUTALNIJE! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumenta ima stan u Budvi, a kako njegove komšije tvrde, pevač ili njegovi stanari danima gomilaju đubre zbog čega su mu pisali da skloni ili će rešiti oni na njihov način, a Polumenta im je odgovorio na skandalozan način, vređajući ih najbrutalnije.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Šako Polumenta

 

Pevač Šako Polumenta u Budvi ima stan, a njegove komšije su mu se obratile na Instagramu kako bi se rešio problem koji mnogima smeta, prenosi Kurir.

Naime, komšije su se obratile pevaču zbog đubreta koje se danima gomila i koje Šako ili njegovi stanari ostavljaju ispred zgrade. Na internetu je osvanula prepiska Polumente i komšija koje mu se žali i mole ga da prolem reši i očisti đubre, dok im on na sramotan i vulgaran način odgovara, drsko, vređajući ih i ponižavajući, nakon čega su mu rekli da ne bude li u što kraćem roku počistio ispred stana, da će rešiti na njihov način.

- Pozdrav Šako, ne znam ko je u tvom stanu u Budvi, ali lepo te molim da bace đubre koje gomilaju tri dana ili ćemo mi, komšije, biti primorane da im vršimo nužudu po vratima - napisale su komšije.

 

 

- Piši tamo Vesni. Ne znam ni da imaju stanare. Zašto meni pišeš? Otkud tebi sloboda meni tako da pišeš? - uzvratio je Šako.

- Rešićemo ili sa komunalnom ili na srpski način, odmah da ste danas sklonili đubre - uzvratile su komšije, a Šako im je poslao glasovnu poruku.

 

 

- Popu*iš mi k*rac, u usta te j*bem, i to što pišeš meni, crnogorski, srpski, je*em te u usta, smeće jedno, marš p*čka ti materina, g*vno jedno,marš - skandalozno govori Šako.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzuki Vitara

15.08.2021 13:13

Olos, jalijaski.

Dragan

16.08.2021 05:49

Nevaspitanih na sve strane, niču kao korov. Bacaju kese sa đubretom kroz prozor.