KUĆE I STANOVI POZNATIH VREDE ČITAVO BOGATSTVO: Ova pevačica je unela ĐAKUZI na terasu, a njena koleginica je papreno platila da nema KOMŠIJE! (ANKETA)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.08.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su uvek bili na meti zbog njihovog stila i načina života, neki su dali čitavo bogastvo da bi se u medijima predstavili kao pravi bogataši, luksuzne lokacije, papreno skupa kola, a kada se ugase kamere, šta tada?

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov/Amig Show

Kuće i stanovi pevača i pevačica

 

Pozante ličnosti oduvek su težile ka raskošu i bogatstvu, hedonizmu, besnim kolima i papreno skupim vilama na luksuznim lokacijama. Iako su uvek kružile priče za mnoge od njih da su na ivici egzistencije, oni su se trudili da svoj život prikažu samo u superlativu. 

I dok jedni jedva sklapaju kraj sa krajem, drugi su pametno ulagali, plaćali poreze i poštovali sve zakone, pa su uštedeli i po koju stotku, kako bi pazarili velelepne kuće i buržujske stanove. Hteli smo sa vama da prokomentarišemo i pogledmo nekoliko kuća i stanova, pa nam otkrijete mišljenje, koja nekretitnina vam se najviše sviđa.

 

Pevačica Goca Božinovska nasledila je kuću od pokojnog supruga Zorana Šijana, lokacija jeu Surčinu, u kojoj živi sa sinom Mirkom Šijanom i njegovom verenicom Bojanom Rodić, a od nedavno su dobili i pojačanje i naslednika malog Zorana Šijana. Kuća u kojoj pevačica živi ima preko 200 kvadrata, a skoro su renovirali neke delove. Procenjena vrednost pevačicinog doma je oko 350. 000 evra. Dvorište sa nekoliko parking mesta, a imaju i prelep bazen u kom se odmaraju.

Pevač Saša Kovačević uselio se među prvima u novi deo izgrađenog Novog Beograda, u naselje West 65 i to u četvorosobni penthaus u procenjenoj vrednosti od 550. 000 evra. On je kasnije otvorio i restoran u istom delu naselja. 

 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Stan Saše Kovačevića

Saša do sada nije želeo da otvara vrata svog doma, a godinama unazad poznat je kao pevač koji svoj privatni život čuva kao zmija noge, no na Instagram profilu i ostalim društvenim mrežama ponekad možemo videti male delove njegovog penthausa. 

 

 

U istom naselju kao i pevač Saša Kovačević, nedaleko od njega, stan je pazarila i pevačica Milica Pavlović, koja se u medijima pohvalila ovom skupocenom nekretninom. Ona je upola manje platila stan od Saše, a u medijima se spekulisalo da je cena vrtoglavih 250.000 evra.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Stan Milice Pavlović

Pre desetak godina pevačica Seka Aleksić iznenadila je sve kupovinom placa u Staroj Pazovi. Seka je za sve ove godine izgradila kuću kao iz bajke, a procenjena vrednost je preko 400. 000 evra.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Kuća Seke Aleksić

 

Govori se i da je vlasnica okolnih imanja, kako niko ne bi mogao da joj bude komšija. U okviru Sekinog dvorišta postoji i tropski vrt, gde pevačica voli da se opušta sa svojom porodicom, ali i prelep bazen.

Pevačica Viki Miljković pazarila je čak dva stana u naselju Beograd na vodi. Ona je među prvima uselila u ovaj luksuzni deo Beograda, a nakon što je prodala kuću koju je imala na Bežanijskoj kosi, pevačica se odlučila da ovde pazari čak dva stana.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Stan Viki Miljković

 

 U jedan od stanova ugradila je i đakuzi na terasu, a čak dva stana još i iznajmljuje. Procenjuje se da su vrednost 3 nekretnina preko 1. 5000. 000 evra. 

 

 

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac važi za jednog od najveštijih trgovca za nekretnine, a ako je verovati gradskim pričama, ona je vlasnica nekoliko stanova, koji su locirani na Vračaru, odnosno na luksuznim i skupocenim mestima u prestonici. Njihova vrednost samo skače, a devesetih godina kada je odlučila da se povuče iz medija, kupila je kuću na planini Bukulja, koju je pretvorila u sopstveni raj.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Kuća na Bukulji Vesne Zmijanac

 

Kuća je na sprat, a procenjna njena vrednost je preko 300. 000 evra. Vesna ima ogromno dvorište, a kako je postala baka drugi put, njene unuke, kao i ćerka Nikolija Jovanović uvek imaju gde da odu na vikend odmor. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Kuća Vesne Zmijanac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading