BIVŠE SE UDRUŽILE PROTIV LAZIĆA: Pevač saznao da se Ana i Marina druže, odlepio od MUKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić saznao je da mu se bivše ljubavne partnerke dopisuju i provode zajedno, pa je izvor otkrio kako je on reagovao.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Bivše se udružile protiv Darka Lazića

 

Pevač Darko Lazić pre nekoliko meseci raskinuo je veridbu sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja, a ona je odlučila da mu se osveti na žestok način, pa je počela da se druži sa njegovom bivšom suprugom i pevačicom Anom Sević, sa kojom takođe ima dete. 

Njih dve su počele sve učestalije da se druže, kako prenose mediji, a kada je Lazić za to saznao, prosto je sišao sa uma. Iako on sada uživa u emotivnom odnosu sa Barbarom Bobak, Laziću smeta što su mu se bivše udružile i ne odvajaju se. 

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

Darko Lazić

 

Ana je kontaktirala Marinu jer je shvatila da je ona jedna normalna devojka i da je prošla sa Darkom kroz iste muke. Ona poštuje što Marina nikada nije rekla ništa loše o njoj, iako je imala priliku. Pošto Darko retko viđa decu i nemoguće je da se Lorena i Aleksej sretnu, Ana je želela da im da priliku da makar na moru budu zajedno – priča dobro obaveten izvor za Svet i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

Danijel je rekao da je to super ideja i da nema ništa protiv da pozovu Marinu da dođu kod njih u kuću, jer je velika i ima mesta za sve – kaže izvor i dodaje da je Marina od Ane tražila i advokata jer ne želi da trpi Darkove gluposti. Obe je izigrao, deci se ne posvećuje kako treba, pa je na njima sada da brat i sestra izgrade odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading