NOVI ESTRADNI RAT TAMARE I TARE! Đurićeva poručila bivšoj zadrugarki: JEZIVA JE, IZGLEDA KAO HEROINSKI ZAVISNIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić nije štedela rijaliti učesnicu ,,Zadruge" Taru Simov na žestokim rečima, pa ju je častila opaskama koje joj se sigurno neće svideti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić oplela po Tari Simov

 

Multimedijalna ličnost Tamara Đurić uvek je bila poznata kao estradna dama koja nema dlake na jeziku, a o njenim žustrim komentarima se danima priča i piše. 

 

 

Uvek doterana, zategnuta i spremna da odgovori svakome, Tamara je ovog puta prokomentarisala izgled bivša zadrugarke Tare Simov, za koju nije imala lepe reči. I tokom trajanja ,,Zadruge 4" Tamara Đurić nije imala lepo mišljenje o ovoj zadrugarki, pa je sada za medije prokomentarisala i njen izgled, koji joj se nije dopao. 

 

 

- Ona mi je jeziva, izgleda jezivo od kada sam je prvi put ugledala. Mlada devojka, a puna mržnje i toliko ludam, to je neki psihičkii poremećaj. Izgleda kao heroinski zavisnik, ali u podmlakoj fazi, tako da mi se to nikako ne dopada - rekla je Tamara u jednoj emisiji za Espreso.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading