EDITI BIZMISMEN PONUDIO 30.000 EVRA DA BUDE SA NJIM: Pevačicin odgovor ŠOKIRAO sve!

Autor:

Zabava

15.08.2021

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepristojna ponuda stigla je za Editu, a njen odgovor niko nije očekivao.

Republika

Foto: instagram.com/edita

Edita je dobila nepristojnu ponudu!

Edita Aradinović pevačica je koja na sebe privlači mnogo pažnje, a posebno muškarcima, te nije retka pojava da ovoj zvezdi stignu nepristojne ponude.

Naime, i sada se desio jedan takav slučaj. Pevačica je otišla da peva na proslavi pedesetog rođendana jednog bizmismena, ali odatle je otišla razočarana zbog sramotne ponude koju je dobila.

 

 

- Edita je pevala na jednoj privatnoj proslavi, i tu je uzela ozbiljan bakšiš. Zabavu je organizovao biznismen povodom pedesetog rođendana, a na slavlju je bilo dosta milionera iz raznih država. Kada je završila sa svojim blokom, Edita je sela za sto kako bi popila piće i polako krenula kući. Tada joj je prišao jedan vrlo moćan čovek i pitao je da li ima pet minuta da porazgovaraju. Ona mu je dozvolila da sedne za sto, ali nije ni sanjala šta će je čovek pitati. Počeo je da joj deli komplimente i da joj govori kako je oduševljen njenim izgledom, ali i celokupnom slikom koju plasira u javnosti. Edita mu se zahvalila, a onda joj je on rekao da joj nudi 30.000 evra da ode sa njim na sastanak. Edita je mislila da se čovek šali, pa je počela da se smeje, ali je ubrzo shvatila da je mrtav ozbiljan. Bila je šokirana, jer iz priče zna da je baš ozbiljan čovek, koji ima ozbiljan biznis i nije mogla da veruje da će joj tako nešto predložiti - kaže izvor Stara i dodaje:

 

 

- Edita je malo drčnije nastupila prema njemu, rekla mu je da mora da ide, da mu se zahvaljuje na komplimentima, ali da se on zaneo i da ona nije neko ko može da se kupi. On je počeo da se izvinjava i da se vadi na to da ga je pogrešno razumela, da je on smatrao da treba da joj da taj novac da izađe sa njim na večeru, jer on zna da ona puno nastupa i da bi morala da otkaže nastup ako bi izašla sa njim. Nju je to još više iznerviralo i rekla mu je drčno da joj se više ne obraća. Odmah je ustala besna od stola i napustila proslavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

15.08.2021 17:02

Ja ne bih ni besplatno. Ali ona mnogo laže. Za Oskara (za reklamu).