ANA NIKOLIĆ PROŽIVELA DRAMU U TC GALERIJA: Pevačica bežala sa ostalim posetiocima, sa njom bio i poznati modni kreator, pa zajedno poslali poruku svima!

Autor:

Zabava

14.08.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u tržnom centru ''Galerija'' došlo do prave drame nakon što se upalio protivpožarni alarm, a posetioci zamoljeni da krenu ka najbližim izlazima. Jedni od posetilaca u ovom dramatičnom trenutku bili su i pevačica Ana Nikolić i modni kreator Bata Spasojević, koji su nakon svega objavili zajedničku fotografiju i objasnili situaciju.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

 

U tržnom centru "Galerija" u Beogradu danas je došlo do protivpožarne uzbune, a drami su prisustvovali pevačica Ana Nikolić i modni kreator Bata Spasojević.

Naime, njih dvoje su bili u tržnom centru u momentu paljenja protivpožarnog alarma i automatskog obaveštenja koje ide preko razglasa, a u kom se mole posetioci da krenu ka najbližim izlazima. Njih dvoje su objavili fotografiju na društvenim mrežama i svojim pratiocima umirili misli, a i našalili su se na svoj račun.

- Upravo evakuisani nakon rekao bih lazne požarne uzbune u TC Galerija ...
Emergency ...emergecy. I kako rece Ana Nikolić, srce vidimo se posle ovog "alarmantnog" stanja
- napisao je Spasojević na svom Fejsbuk profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading