ZBOG BAHANALIJA MILICE PAVLOVIĆ HAOS U BEOGRADU: Oglasilo se JP Beogradska tvrđava i otkrilo KO ĆE SNOSITI POSLEDICE ovog neprimerenog ponašanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović proslavila je svoj 30. rođendan na Kalemegdanu, a njeno bahato ponašanje izazvalo je veliki broj negativnih komentara, sada se oglasilo i JP Beogradska tvrđava i otkrilo ko će snositi posledice Miličinog ponašanja!

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović proslavila je svoj 30. rođendan na Kalemegdanu i time na sebe navukla bes mnogih građana Beograda!

Popularna pevačica Milica Pavlović proslavila je pre nekoliko dana svoj 30. rođendan, na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Na kosturnici branilaca Beograda je bila okačena njena slika u prirodnoj veličini!

Pevačica je na sebe navukla gnev mnogih Beograđana kada je na kosturnicu branilaca Beograda okačena njena kartonska slika u prirodnoj veličini. Osim ovog poteza, koji su građani Beograda okarakterisali kao bahato i degutantno, Milica je u sklopu rođendana imala organizovan i pena parti. 

Konsturnica branilaca Beograda je istorijski spomenik koji treba čuvati!

Na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, nalazi se kosturnica branilaca Beograda. Zapravo, tu su  pohranjeni posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu, odnosno tokom 1914. i 1915. godine, koji su nakon rata pronađeni na obalama Save i Dunava, kao i na Dorćolu.Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Kako se ovakvo ponašanje ne smatra primerenim za mesto koje je od kulturno-istorijskog značaja za Beograd, kakvo je Kalemegdan samo po sebi, mnogi građani su se žalili, a sada se oglasilo i JP Beogradska tvrđava koje je otkrilo ko će snositi posledice ovako organizovane žurke na Kalemegdanu.

 

- Povodom medijskih natpisa o neprimerenoj proslavi rođendana na Beogradskoj tvrđavi, naše preduzeće želi da istakne da nismo dali dozvolu za održavanje ovog događaja. Smatramo da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimeren način. Događaj je organizovao jedan od naših zakupaca - restoran Kalemegdanska terasa. Zakupac nas nije obavestio o tome kakav događaj su organizovali i svaka odgovornost za ono što se dogodilo je na restoranu Kalemegdanska terasa. Povodom ovog slučaja, JP Beogradska tvrđava pokrenuće mere iz svoje nadležnosti- rekli su iz JP Beogradska tvrđava, a preneo je "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading