PRVO POJAVLJIVANJE NAKON VAĐENJA SILIKONA: Dalila stigla na kremaciju, Dejan GRCAO U SUZAMA! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

14.08.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni rijaliti par Dalila i Dejan Dragojević došli su kako bi ispoštovali Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru Subotić, koje prolaze kroz tugu u životu, budući da ih je napustio oslonac porodice Pantović, otac, deda i pradeda Predrag Pantović.

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Dalila i Dejan došli na kremaciju Ljubinog oca

 

U porodici Pantović danas su zavladale tužne vesti, jer je otac Ljube Pantović Predrag Pantović danas kremiran. 

Na kremaciju su stigli njihovi prijatelji i porodica, a pored Jovane Tomić Matore, na ovaj tužni događaj su se pojavili ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević. Rijaliti par pojavio se kako bi ispoštovali Ljubu i Aleksandru, a ni njima nije najsjajnije u životu. 

Dejan je sve vreme plakao, jer je i on prošle godine sahranio svog dedu, pa se saoseća sa Subotićevom, kojoj je danas izuzetno teško.

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Dalila i Dejan došli na kremaciju

 

Podsetimom, u ranim jutarnjim satima pisali smo o tome da se Dalila nalazi u teškoj situaciji, jer joj je pas bolestan. Ona se nada najboljem, a Dejan joj pruža najveću podršku. 

REŠILA SE ŽIVOTNE AGONIJE:

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Dalila je nedavno otišla na jednu privatnu kliniku kako bi rešila dugogodišnji problem koji je imala. Naime, ona se podrvla hiruškom vađenju biopolimera (silikona) iz usana, koji joj je smetao. Iako joj nije stvarao zdrastvene probleme, sa druge strane, kada je estetski i vizuelni izgled u pitanju, Dalila je muku mučila. Ona je izvadila silikon koji joj je smetao, pa joj je ovo ujedno i prvo javno pojavljivanje sa novim usnama. 

Dragojevićka se oporavila nakon ove intervencije, te je istakla da se sada mnogo bolje i lepše oseća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading