GLUMICA SE SKINULA SAMO TRI MESECA NAKON POROĐAJA: Nina Janković pokazala kako izgleda na plaži, zapalila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovana glumica Nina Janković otputovala je sa porodicom na odmor, a ona je odlučila da pokaže izvajanu figuru samo tri meseca nakon porođaja.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

Nina Janković pokazala telo nakon porođaja

 

Popularna glumica Nina Janković Dičić vrele dane provodi sa svojom porodicom na odmoru, a njenoj naslednici Ivanki je ovo prvo letovanje, zbog čega je posebno srećna. Imamo priliku na Nininom Instagram profilu da vidimo njihove porodične letnje dogodovštine i uživanje.

Podsetimo, prelepa glumica porodila se pre tri meseca, a svoju liniju je već dovela do savršenstva. Ona je na letovanje otišla van Srbije, sa sinom Vukašinom, suprugom i ćerkicom, koja je dobila ime po muževljevoj baki.

 

 

Nina je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije u kupaćem kostimu, a svi su primetili da se glumica nakon porođaja vratila na stari liniju, te komplimenti na njen račun su se samo nizali jedan za drugim. Glumica je ispozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, ogrnuta crnom haljinom za plažu, ali njena vitka linija je svakako bila u prvom planu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading