PRE PLASTIČNIH OPERACIJA JE NE BISTE PREPOZNALI: Snežana Borjan ne liči na sebe, evo kako izgleda žena fudbalera pre KOREKCIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Borjan je još jedna u licu žena fudbalera koje su promenile lični opis nakon što su se dohvatile sportiste.

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan pre operacija

 

Mnoge poznate dame kriju da su svojevremeno posetile plastičnog hirurga koji im je promenio lični opis, pa se trude da stare fotografije obrišu gde god da se pojave ili gde god da su ih postavile. 

To je slučaj i sa suprugom popularnog fudbalera Milana Borjana, Snežanom. Iako danas važi za jednu od atraktivnijih poznatih dama, Snežana vešto krije sve estetske zahvate koje je radila na licu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Na Instagramu se pojavila fotografija pre njenih plastičnih korekcija, zbog koje je javnost ostala u šoku. Snežana je po fotografiji kada se uporedi sa sadašnjom korigovala nos, jagodice, povećala je dosta usne, potom je i vilicu sredila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

 

To nije sve, pored plastičnih i estetskih korekcija, ova poznata žena fudbalera korigovala je i obrve, koje je dodatno pojačala šminkom. 

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan sa mužem

 

SNEŽANA BESNA NA SANJU MARINKOVIĆ:

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

 

 

Snežana je nedavno imala žestok obračun sa voditeljkom Pink televizije Sanjom Marinković. Sanja je fotografisala punije devojke na plaži i uvredljivim komentarom izazvala gnev nacije. Tim povodom se oglasila i Snežana, te joj je uputila žestoke kritike. 

- Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!- napisala je Snežana na svom storiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
deagle

14.08.2021 12:29

Gabor pre i gabor posle

RAZUM

14.08.2021 13:41

Snezana nije prva, a nije ni poslednja zena koja je promenila licni opis. Ko ima para, od ruznog paceta, moze postati labud! I muka mi je vise od tzv TOP RIBA!! Koje, crne, TOP RIBE, sve je to delo hirurga, vestacko i trenutno! Kod povrsnih zena, pumpanje i menjanje jednog po jednog dela lica i tela, postalo je normalno. Objavite slike svih uradjenih zena od pre desetak godina i slike skorijeg datuma. Najtuznije je sto im ne smeta sto su iznutra ruzne, pa da na tome porade.

Marko

14.08.2021 13:51

Dobro napisaste, kada se uhvate sportista, lovatora. Ne znam da li je pre bila ruznija ili posle. Gledam, i nmg da se odlucim.

Zenna

14.08.2021 14:05

Samo se glupace mogu pumpati do bola. Sve to uradjeno i vestacko. Takve su najlepse i najpametnije kad cute!!!