JOVANA I ŽEJKO UHVAĆENI U LJUBAVNOM ZANOSU: Intimu kriju od očiju javnosti, a sada se pojavila slika koja govori više od hiljadu reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović i njen izabranik i pevač Željko Joksimović uživaju u vrelim letnjim danima na odmoru, a sada su pokazali koliko se vole.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana i Željko Joksimović u emotivnom zanosu

 

Ljubavni par Jovana i Željko Joksimović poznati su kao jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a uvek ih možemo videti nasmejane u javnosti. Zajedno grade veliki uspeh kada je posao u pitanju, a kako uvek vole da istaknu, njihova snaga dolazi iz velike ljubav i brak pun razumevanja. 

Posle radne i naporne sezone, došlo je vreme i za odmor, pa je ljubavni par otputovao u Opatiju, gde, kako Jovana kaže imaju dosta bliskih prijatelja sa kojima se dugo nisu videli, pa su iskoristili letnje dane da se odmore i druže sa njima. 

 

 

Stalno dolazimo, imamo divne prijatelje u Hrvatskoj. Željko je, pre pandemije, često pevao na moru pa je shodno tome moj odgovor i ovom prilikom bio - naravno da dolazimo - izjavila je voditeljka i novinarka.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana i Željko pokazali intimu

 

Iako retko govore o njihovoj intimi, koju vešto pokušavaju da sakriju od očiju javnosti, nisu mogli da se odupru emocijama koje su jasne na fotografiji koju su okačili na društvenoj mreži Instagram. Bliskost i ljubav koja je zabeležena na fotografiji je i te kako uočljiva, a komentari su se samo nizali. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading