GLUMICA VARALA SUPRUGA SA MLAĐIM MUŠKARCEM? Srpski bogataš zbog Marije Karan ostavio ženu i troje dece, a evo kada su započeli romansu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisanje medija da je Marija Karan prevarila svog supruga odjeknulo je kao grom iz vedra neba, a sada je isplivalo na videlo i sve o odnosu sa IT stručnjakom iz Novog Sada koji je osvojio lepu glumicu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Glumica Marija varala muža sa sadašnjim dečkom

 

Glumica Marija Karan koju svi pamtimo po kultnim ulogama u serijama i filmovima, već duže od godinu dana uživa u ljubavnoj priči sa Vladanom Balabanom, inače IT stručnjakom iz Novog Sada, koji je, kako mediji pišu, ostavio troje dece i suprugu zbog ove atraktivne crnke. 

No, ono što je šokiralo sve jeste da se ispostavilo da ni Marija nije bila cvećka, te su procurile infomacije da nije bila verna svom mužu, budući da je novu romansu započela dok je još bila u braku sa Džoelom Lubinom, inače holivudskim producentom, koji joj je mnogo pomogao u karijeri glumice

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Karan varala supruga

 

- Marija izbegava da u javnosti priča puno o Vladanu zbog načina na koji su ušli u vezu - počinje razgovor za Alo! izvor blizak glumici i objašnjava zbog čega.

- Tada je bila u braku sa Lubinom, a njen novi dečko je takođe bio zauzet. Da bi izbegla da se o tome piše, Marija se trudila da njihov odnos bude što dalje od očiju javnosti barem neko vreme, dok se to ne zaboravi - objašnjava izvor, i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/marakaran

Marija Karan varala muža sa sadašnjim dečkom

 

- Oni su vezu otpočeli pre karantina prošle godine, a Marija se zvanično razvela u aprilu ove godine. Međutim, to im nije smetalo da uplove u romansu - kaže izvor, i objašnjava da se Karanova plašila kako da svom sinu predstavi novog muškarca u svom životu.

- Marija ima sina Marka Lea iz braka s holivudskim filmskim producentom, dok njen novi partner ima troje dece. Međutim, iako se plašila kako će njen sin prihvatiti novog muškarca u njenom životu, njeni strahovi su se pokazali kao neosnovani. Kad god Marija boravi u Novom Sadu, gde je Vladan iznajmio stan svojoj devojci, on dečaku posvećuje mnogo pažnje i trudi se da mu ispuni svaku želju - kaže izvor, i objašnjava da su glumica i IT stručnjak već mnogo puta zajedno išli na luksuzni odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mudrac

14.08.2021 10:36

Стока промискуитетна.

Odgovori 12 1
Leona

14.08.2021 13:43

Aaaaa pa sada je sve mnogo jasnije, taj IT stručnjak je omogućio nama u Srbiji da koristimo mail pa se ona zato razvela i vratila. Samo da se zna da nam je zbog toga svima laknulo.