KOMŠIJE RAZVEZLE JEZIK O MIRKU ŠIJANU: Ovo je njegovo pravo lice, svi se MOLE da ga BEBA SMIRI! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske poznat je kao glavni šmeker u gradu, a njegove komšije otkrile su njegovo pravo lice.

Republika

Foto: instagram.com/ bojana_rodic

Komšije otkrila pravo lice Mirka Šijana

 

Mirko Šijan jedan od glavnih šmekera prestonice uvek je važio za šarmera pred kojim nijedna devojke ne ostane imuna. Međutim, mediji su odlučili da se raspitaju kod njegovih komšija o njegovom pravom licu.

Nakon što je postao ponosni otac naslednika Zorana Šijana, Mirko se potpuno promenio. Komšije su otkrile i kako se Goca Božinovska nosila sa informacijom da je postala baba.

 

 

 

Majka joj je mesecima bila loše, jedino što je Gocu uveseljavalo jeste Bojanina trudnoća. Još kad je čula da je dečak i da će se zvati Zoran bila je preplavljena emocijama, u više navrata se zaplače. Pričala je kako joj je to dalo novu enegriju, i jedva je čekala. Danima su bili užurbani, pitali smo se šta se dešava iza zidina kojim su opasali kuću, a onda smo shvatili da sve ubrzano renoviraju – otkriva komšinica za Blic i dodaje:

 

 

Majstori su im stalno ulazili i izlazili, moleri, nameštaj su donosili. Radilo se punom parom. Iznenadila sam se što se Bojana porodila, znali smo da je termin bo kasnije, ali samo nek je sve dobro. Ona je inače fina i vaspitana, ume da se javi na ulici,zna za red. Kažu i da Goci po kući sve pomaže – zaključila je ona.

On je dobar momak i ima dobru dušu, često pomaže ljudima po kraju. Nije on zlonameran, samo što ga ta mladost ponese pa popije, bude brzoplet i napravi gluposti neke, pa svi pričaju kako je problematičan. A znam ga otkad je dete bio i uvek je bio dobro čeljade. Daće Bog da ga beba sad smiri, pa da više nema tih ispada – kaže stariji gospodin za gore pomenuti medij.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading