SANJA TIGRICA I BRANKA BLEK ROUZ MNOGIMA SU BILE TIHA PATNJA! Evo kako danas izgledaju najpoznatije srpske STRIPTIZETE!

Autor: Republika.ra

Zabava

13.08.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Blek Rouz i Sanja Tigrica najpoznatije su srpske striptizete za kojima su žudeli brojni muškarci širom regiona, poslednjih godina nisu toliko aktivne u poslu, ali i dalje ne odustaju od erotike.

Republika

Foto: youtube.com/

Sanja Tigrica i Branka Blek Rouz

 

Branka Miljančević, poznata pod nadimkom Branka Blek Rouz profesionalno je počela da se bavi striptizom još krajem devedesetih godina.

Ona je naie, još 2001.  otvorila školu muško-ženskog striptiza i tim povodom navodno gostovala u emisijama televizija „Bi-Bi-Si“ i „Rai“. Iste godine je snimila i film „Život sa Brankom Blek Rouz“i imala ulogu „smerne žene“ u filmu „Zvezde ljubavi“. Stekla je veliku populrnost, te je često gostovala po emisijama, a bila je neizostavni gost iznenađenja brojnih momačkih večeri što javnih ličnosti, što drugih muškaraca koji su pratili njen rad.

Foto:  

Foto: youtube.com/pink.rs

Sanja Tigrica i Branka Blek Rouz

 

Branka je otvorila i svoj striptiz bar, mada nije poslednjih godina toliko aktivna kao striptizeta, bavi se edukacijama mladih, skupljanjem dobrotvornih priloga za decu iz Zvečanske. Nedavno je izjavila da pokreće i svoju televiziju koja će u svojoj programskoj šemi imati od svega po malo. Tako će preko dana biti edukativni programu, dok će u kasnim terminima biti ono što ju je i proslavilo - striptiz.

Sandra Jandić poznata kao Sanja Tigrica, atraktivna plavuša nekoliko godina nakon svoje koleginice Branke ušla je u svet striptiza. Poznata je po veoma provokativnim nastupima, kostimima koje je nosila za ovu prigodu i tetovaže tigra na svojoj zadnjici. Kada je striptiz zamro, ona se okrenula televiziji.

Republika

Foto: youtube.com/

Sanja Tigrica i Branka Blek Rouz

 

U programima posle ponoći ona je pokazivala svoje zavodničke sposobnosi, uvijajući se na krevetu i donjem vešu i komunicirajući sa gledaocima. U međuvremenu se udala, dobila dete. Poslednje njeno pojavljivanje u javnosti bilo je pre nekoliko godina kada je bila deo skrivene kamere emisije "Nemoguća misija". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading