ŽELJKO MITROVIĆ NEZAUSTAVLJIV: Izum zbog kog će poludeti ceo svet, HODA PO VODI I NE TONE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ne prestaje da iznenađuje sa svojim izumima, a sada je uspeo nemoguće, stajao je na vodi, a da ne potone, pa otkrio šta je ostalo još da uradi.

Republika

Foto: Promo foto

Željko Mitrović

 

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, ne prestaje da istražuje svoje granice i da javnost oduševljava novim izumima.

Naime, nakon što je uspeo da jedri po betonu, i obori sve rekorde, sada je iznenadio i uradio i ono što su svi mislili da je je nemoguće, hodao je po površini vode, a da ne potone. Odmah se pohvalio na društvenim mrežama i objavio snimak na Instagram profilu, a svoje pratioce obavestio da se tu neće zaustaviti i da mu je ostalo još samo da vodu pretvori u vino.

- Uspeo sam da stojim na pučini. Sila potiska je bila dovoljna za stajanje! Težina je sila koja je jednaka gravitacinom ubrzanju pomnoženim sa masom tela, zato je proračun bio 4,4x3,2x3= 42 litre po cipeli, jer sam težak 84 kg - napisao je Mitrović na svom profilu.https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=%C5%BDeljko+mitrovi%C4%87

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Горан Тркуља

12.08.2021 14:10

Da si svoju masu m(kg) podelio sa gustinom vode koju gaziš ro=998.1 kg/m3, dobio bi potrebnu zapreminu za dve cipele u V(m3), odnosno, znao bi šta radiš, odnosno pretvorio bi vodu u vino. Zato možeš da pališ oma, jer ne znaš...

Odgovori 6 16
Perica

12.08.2021 18:24

Dokoni pop i jariće krsti!

Odgovori 5 17
Stojan

13.08.2021 11:14

Pojavio se nas novi Tesla!

Odgovori 18 0