ŽENA FUDBALERA ISPLJUVALA MILICU TODOROCIĆ ZBOG VATERPOLISTA: Seljana nam peva na terasi Skupštine

Autor:

Zabava

12.08.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović pevala je na dočeku Olimpijaca na balkonu Narodne skupštine u Beogradu, a supruga Nikole Lazetića, Sonja Lazetić najbrutalnije ju je isprozivala na društvenim mrežama i osudila ovakvu odluku odgovornih za ovaj događaj.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, A. Nalbantjan

Sonja Lazetić i Milica Todorović

 

Supruga fudbalera Nikole LazetićaSonja Lazetić, koja je javnosti poznata i iz dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji", izazvala je lavinu komentara društvenoj mreži  ''Tviter'' kada je prokomentarisala doček naših Olimpijaca u Beogradu.

- Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu "Ti moje zlato", a koja je bila pobednica "Zvezda Granda , a onda se nadovezala:

Republika

Foto: twitter.com/@MakiLazetic

Sonjina objavna na Tviter nalogu

 

- Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana...

Njene objave podelile su narod na one koji su je podržali i one koji smatraju da Milica peva bolje od mnogih drugih pevača, te da ne treba suditi njenim muzičkim sposobnostima. Sonja je na te komentare imala samo da poruči da na odmoru uživa u koktelima i ne želi da se svađa.

 

Republika

Foto: Starsport

Milica na balkonu Narodne skupštine Beograda

 

U PR službi Milice Todorović kažu da ovakvim izjavama ne daju na značaju, prenosi Blic.

- Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice "Dom za vešanje", oni koji treba to nisu zaboravili - kažu u PR službi pevačice.

Milica Todorović je sa svega 14 godina postala deo takmičenja "Zvezde Granda" u kom je i pobedila, nakon čega je nastavila svoju karijeru a njen hit ''Ti moje zlato'' orio se dve nedelje u Tokiju tokom Olimpijskih igara.

 

Republika

Foto: instagram.com/makilazetic/?hl=sr

Sonja Lazetić

 

Za razliku do nje, Sonja se devedesetih godina pojavila u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji", i to kao još uvek devojčica koja je želela da se proslavi. Imala je svega 15 godina, a ostala je upamćena po svojoj izjavi:

- Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Malinoa

12.08.2021 12:57

U pravu je,potpuno. Ali tako je sve ovde,seljana...

Odgovori 7 26
Đoka

12.08.2021 18:07

Supruga fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić ljubomorna a ne zna da peva.

Odgovori 25 5
Lazar

13.08.2021 08:26

@Đoka - Ko je ova gospodja

Jaca

12.08.2021 20:02

U pravu je žena, jeste prava seljana! Sramota! Najgora vrsta tzv muzike koja je potekla sa jedne televizije.

Odgovori 5 22