DETALJI LJUBAVNE BAJKE JELISAVETE ORAŠANIN I TEODOSIĆA: Zaljubio se na prvi pogled, pa nije prestajao da juri za njom

Autor:

Zabava

12.08.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisavetu i Tea mnogi smatraju za najlepši par u Srbiji, a malo ko zna kako je njihova ljubavna priča počela.

Republika

Foto: instagram.com/milosteodosic4

Jelisaveta i Teo zavoleli su se na prvi pogled!

Veza prelepe glumice Jelisavete Orašanin i njenog supruga, proslavljenog košarkaša, Miloša Teodosića, od njenog početka je u centru pažnje medija.

Naime, kada su njih ušli u vezu, mnogi su se pitali kako je do toga uopšte došlo, s obzirom da je Teodosić bio u Rusiji, dok je Jelisaveta aktivno radila u Srbiji. Izvor blizak paru, otrkio je za "Svet" da je ljubav između njih dvoje započela praktično na prvi pogled.

 

 

- On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji je u to vreme živeo u Rusiji- rekao je izvor, pa dodao:

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi.

 

 

Ovaj popularan par u braku je od 2017. godine, a sada već imaju i dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading