ČEKAO JU JE POSAO U VODOVODU! Pevačici otac branio da peva, IZVUKAO JU JE IZ KLUBA USRED NASTUPA, ona krišom gradila karijeru!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.08.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragica Zlatić prošla je neverovatan put do takmičenja Zvezda Granda i karijere na estradi.

Republika

Foto: instagram.com

Dragica Zlatić

 

Pevačica Dragica Zlatić proslavila se kroz takmičenje "Zvezde Granda", međutim, njen put do velike scene bio je veoma uzbudljiv.

Iako je ona oduvek želela da se pavi pevanjem, njen otac nije imao takve planove za nju, već se trudio da je na sve načine spreči u toj želji. Nakon završene osnovne škole, Dragica je upisala srednju tehničku školu, nakon koje je otac trebalo da je zaposli u vodovodu u blizini njihove kuće,piše Kurir.rs

 

 

-Jednom sam krišom otišla da pevam i komšinica me je "otkucala", moj tata je došao i izvukao me za uši pred punim klubom napolje - prisetila se pevačica.

Iako je tada na kratko odustala od muzike i počela da se bavi drugim poslom, sudbina joj je zakucala na vrata. Jedan kolega znao je da dobro peva i pozvao je da nastupaju zajedno, nakon čega je shvatila da će ipak ostvariti svoj životni san 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hm

12.08.2021 12:16

jaka pjevacica bol;je da tatu slusala