ACA STOJANOVIĆ JE BIO U VEZI SA OVOM POZNATOM VODITELJKOM? O njihovoj SVAĐI UŽIVO U PROGRAMU, brujala je cela Srbija!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.08.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati sportski komentator Aleksandar Aca Stojanović na početku karijere bio je u ljubavnoj vezi sa poznatom voditeljkom i to su vešto krili od javnosti.

Republika

Foto: youtube.com

Aca Stojanović

 

Naime, o privatnom životu popularnog komentatora Ace Stojanovića gotovo da se ništa ne zna u javnosti, pa je informacija o njegovoj ljubavnoj vezi sa popularnom voditeljkom Natašom Miljković odjeknula u medijima.

Njih dvoje, navodno su zajedno bili još davnih dana kada su tek počinjali karijere:

-Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na TV Studio B, da bi se na BK zaposlila nakon što je prošla audiciju  Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima - on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji. Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali su mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci - govorio je svojevremeno izvor za list Alo!.

Foto: youtube.com

Aca Stojanović
Republika

Foto: youtube.com

 

 

Ovu informaciju nijedno od njih dvoje nije komentarisalo. Ipak, ova tema je ponovo bila aktuelna kada su se Aca i Nataša posvađali u programu uživo dok je on gostovao u njenoj emisiji. 

Naime, Nataša Miljković i njen kolega Aleksandar - Aca Stojanović sukobili su se zbog toga što je Stojanović zaboravio da podseti gosta da dođe na unapred zakazano gostovanje u Natašinu emisiju "Tako stoje stvari", iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim.

Nataša je u programu uživo na fin način pokušala da objasni da je gost otkazao, ali da je za to kriv upravo Aca, koji je trebalo da ga dovede u emisiju.

-Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta- rekla je Miljkovićeva, dok se Aca nadovezao da želi da podeli zbog čega gost nije došao na zakazan intervju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading