Džinović: Sit sam kafane, te muzike mi je preko glave!

Zabava

08.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Haris Džinović priznao je da je zreo za penziju.

 

* Posle osam godina izlazi vaš novi CD. Da li ste sredili odnose sa Sašom Popovićem?

 

- Album nisam izdao za "Grand" već za Pink. Svašta se pisalo i govorilo za Sašu i mene, ja s njim u svađi nisam, a pitajte njega da li je on sa mnom.

* Da li i vi imate neki trendi duet s reperima ili ostajete verni svom muzičkom pravcu?

- Nikad ne bih snimio duet sa reperom, taman posla. Dok uživam u svom poslu i dok umem da pevam, zbog čega bih ja repovao? Nisam baš ja za svaku vrstu mode i ne bih nešto uradio po svaku cenu.

* Volite li da izađete u kafanu i da se zapijete s kolegama?

- Ne izlazim često u kafane, već mi je te muzike preko glave, dok mog posla i pevanja nije. Više volim neke privatne zabave i mirnu luku. Putujem sa porodicom i igram tenis dosta, tako se opuštam.

 

 

* Melina nam je rekla da najviše volite da je vidite u crnoj haljini do kolena, šta vi kažete na to?

- Ja njoj kažem ako me pita da li mi se sviđa i treba li tako, iznesem joj mišljenje o garderobi. Zavisi gde ide. Ako treba duga haljina do članaka, neka nosi, ako treba do kolena, neka nju i obuče. Ako treba minjak, neka obuče ako je more i leto, plaže. Šta treba sad da mi nosa minjak ovuda po Beogradu?! Lepa je ona šta god da obuče, ne mora se gradom šetkati u minjaku.

* Kažu da Isidora Bjelica ima najveću kolekciju šešira među ženama, a vi među muškarcima.

- Ne znam koliko ona ima, nisam zalazio u tuđe ormare. Tačno je da ja imam veliku kolekciju šešira, posedujem više od 30 komada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading