RASTA U ZATVORU NAPISAO SCENARIO ZA FILM: Reper će glumiti sam sebe dok će prelepa glumica igrati ANU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta u zatvoru je napisao scenario za film, te je rešio da on igra glavnu ulogu u tom ostvarenju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rasta planira da snima film!

Stefan Đurić Rasta u zatvoru je imao mnogo vremena da razmislja o svom životu te da donese odluke i napravi neki "presek stanja" tako je tamo i napisao scenatio za novi film koji ćr ptatiti reperov život. Rasta će sam igrati glavnu ulogu, dok ćenjegovu bivšu ženu Anu Nikolić glumiti popularna glumica Nina Janković.

- Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta fizički liči na Anu. Obe su slične visine, građe, Nina ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da kontaktiraju sa njim, ali se nadaju da će pristati da zaigra u filmu- rekao je neimenovani izvor blizak reperu, a preneo "Mondo".

 

 

Stefan Đurić je potvrdio da je počeo da radi na ostvarenju u kojem će igrati glavnu ulogu.

 

 

- U zatvoru sam imao dosta vremena da razmišljam o svom životu, pa i prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao ceo album, ali i scenario za film. Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading