Ajfonka u ratu sa ćerkom Voje Brajovića!

Autor: blic.rs

Zabava

07.12.2017

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, pre nekoliko dana objavila je poruku koja je jasno stavila do znanja da joj se ne sviđa kako izgledaju današnje starlete. Nakon toga starleta Tijana Ajfon ovo je shvatila kao uvredu na sopstveni račun, pa uputila ovu poruku.

 

 

- Svete, gde smo pogrešili? Gledam estetiku lepih žena pre nekoliko decenija, i ovo sad. Ne, ne može me niko ubediti da je ovo sad lepo. Nije. Ali mi je još žalosnije što kad mi iskoče takve slike na instagramu, neminovno pročitam i komentare "lepoticeee... sexyyyy... predivnaaa" i onda mi bude strašnije jer shvatim da je to izgleda merilo lepote današnjice.

Sklonila sam oči damama levo jer to ne treba da bude ničija lična prozivka. A damama desno nisam sklonila ništa. Njih je zadovoljstvo videti i imenovati. Francoise Hardy i Brigitte Bardot, obe u mladim danima. Predah za oči - napisala je ona.

Starleta Tijana Ajfon ovo je shvatila kao uvredu na sopstveni račun, iako Iskra nigde nije pominjala imena. Ona joj je poslala i jednu poruku, koju prenosi Svet.rs:

- Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici - kaže Tijana, a onda još brutalnije udara na Iskru.

 

 

Sunglasses by @fashion_prodaja_online ❤️

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on Oct 25, 2017 at 8:01am PDT

 

- Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta - rekla je Tijana.

Nakon ovoga, ponovo se oglasila Iskra:

 

 

- Zbog posta o estetici, bez pominjanja konkretnih ličnosti, a ponajmanje njihovih karaktera (jer ne znam ko su) sad mi "leve dame" sa svojih i tuđih profila pišu gadosti... Eh slobodo govora... slobodo mišljenja... slobodo prava da svoj ukus iskažeš javno...

Dobro je da se bar BB i Fransoaz nisu naljutile pa stale da me prozivaju što su se našle u onakvom društvu, pa mogu neometano da ih volim i dalje - napisala je sinoć Iskra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading