(FOTO) OGLASILA SE NAKON SKANDALA: Breskvica progovorila o pesmi sa Leonom, poslala je svima jasnu poruku!

Autor: Zorica S. RADULOVIĆ

Zabava

05.08.2021

13:29

Breskvica se oglasila i otkrila šta se krije iza demo pesme sa pevačem Leonom, koja je trebala da bude izbačena, ali je promenila odluku.

Printscreen

Breskvica o drami zbog pesme sa Leonom

 

Tinejdž zvezda među publikom poznata klao Breskvica progovorila je o skandalu koji ju je zadesio. Naime, reč je o demo pesmi sa pevačem Leonom, a kako ona govori, numera je nastala pre nekoliko meseci, a kasnije se zloupotrebila i napravila se opšta hajka na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

- Povodom informacija koje su dospele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je naneta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko meseci snimila sam demo snimak jedne pesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala nameru to da objavljujem. Jednostavo, kada sam otpevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam želela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obaveštavam putem Instagrama naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama - izjavila je Breskvica.

Leon se još uvek nije oglasio povodom ovog demo snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, ali je ova, kako Breskvica kaže zloupotreba napravila dosta problema u njenoj karijeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEON | NOEL (@leon_music1)

 

Komentari (0)

Loading