BLAM ŽIVOTA POBEDNICE ZADRUGE! Kija Kockar poslala slike sa Draškom Stanivukovićem zbog DEBAKLA na nastupu!

Autor:

Zabava

04.08.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar nakon debakla na nastupu poslala medijima fotografije sa Draškom Stanivukovićem.

Republika

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic

Kija Kockar i Draško Stanivuković

 

Kad god o Kristina Kiji Kockar u javnosti ispliva neka afera ili negativan medijski natpis, brže-bolje se pojave neke fotografije na kojima je ona prisna sa različitim muškarcima, pa se odmah spekuliše da je zaljubljena i srećna u vezi.

Ovaj put po pisanju domaćih medija njen "izabranik" postao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. O čemu je zapravo reč?

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar

 

Da bi javnost znala i bila upućena u ceo slučaj, red je da se krene od početka, odnosno od tekstova koji su se pojavili u nedelju uveče na svim portalima. Naslovi "Kija doživela fijasko na nastupu u Igalu: Ulaz besplatan, a gde je publika?", u kojima su prikazane slike gde se vidi dvadesetak ljudi na nastupu Kockareve, očigledno su je veoma razbesneli, pa je odlučila da napravi kontrakampanju - prenosi Kurir.

Republika

Foto: instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

S obzirom na to da samo dve medijske kuće, tačnije tabloidni listovi, nisu pisali o njenom debaklu u Igalu, baš oni su dobili ekskluzivne slike na kojima su Kija i gradonačelnik Banjaluke u prisnim odnosima tokom vožnje na skuteru Crnogorskim primorjem. I laicima je sasvim jasno da iza ovoga stoji upravo Kockareva, a posebno ako se uzme u obzir da je istog dana, u utorak po podne, dala izjavu u kojoj tvrdi da nema ništa sa Stanivukovićem i da su drugari, dok je njena majka Nadica Zeljković poručila da joj se potencijalni zet dopada!

Republika

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar i Miloš Dimitrijević Čava

Isto ovo Kija je uradila i u maju, kad je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom. Tvrdila je da su njih dvoje u vezi, a onda je nakon nekoliko dana izjavila da ju je ostavio zbog toga što je obelodanila njihov poljubac. Istina je da je on zapravo ostavio Kiju mnogo pre toga, i to da bi se vratio Dušici Jakovljević, s kojom je ranije bio u vezi. Onda je Kockareva iz revolta, da bi se osvetila bivšem, objavila njihovu sliku i tako napravila opštu pometnju.

Ono što se Kiji ne može osporiti jeste da je vešta u manipulisanju i da se dobro snalazi kad je u pitanju marketing, ali fore su joj provaljene i morala bi sledeći put da se bolje potrudi kad je reč o kriznom pi-aru.

 

BONUS VIDEO: 

KIJA KOCKAR NIJE GLUMICA, NEĆE GLUMITI U MOM PROJEKTU: Lukas ŠOKIRAO izjavom!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading