KRISTIJAN NE MOŽE DA BUDE DONOR MILICI: Golubović obećao organ, a onda uradio ONO ŠTO NIJE SMEO!

Autor: Republika

Zabava

04.08.2021

21:06

Kristijan Golubović obećao Milici organ, ali je uradio ono što nije smeo, tetovirao se.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Milica Adamović, devojka kojoj je potreban bubreg i za čije je lečenje sakupljen novac, ove nedelje bi trebalo da dobije informaciju ko od potencijalnih donora može da joj pokloni organ, ali, s obzirom na to da se Kristijan Golubović, koji se prvi javio da joj pomogne, tetovirao pre 3 dana, automatski je ispao iz "igre".

Naime, tetovaža "stopira" svaku vrstu donorstva na 180 dana, odnosno, šest meseci, a kako su Milici lekari dali samo 6 meseci života, njoj je bubreg prekopotreban u što kraćem roku.

Instagram

Milica Adamović,

 

Kristijan se oglasio za domaće medije te rekao da nije znao da sveže tetovirani ne mogu da budu donori, i izrazio nadu da jedna mala sličica neće pokvariti njegovu želju da pomogne Milici. Ubeđen je i da od svih potencijalnih donora jedino on odgovara.     

- Nemam sidu, nemam ništa. Zdrav sam. Sterilne su igle, iz Amerike koje se predamnom iznesu. To je površinski deo kože, ne ide u krv. Nemam od koga da dobijem. Sam od sebe ne mogu da dobijem, sam sebe sam tetovirao i moju devojku. Malo smo se tetovirali - rekao je Golubović i dodao da nije znao da od tetoviranja mora da prođe 6 meseci da bi bio donor, ni krvi ni organa:

- Znači, trebalo bi da su neki već umrli odavno. Ja sam donator krvi, dao sam je 40 puta do sada, a sav sam istetoviran. Baš se sećam da sam uradio grudi i dao krvnu plazmu dečku za jetru. Ozdravio je jedno vreme, ali je nažalost posle 7, 8 godina, preminuo. Ja sam čist, uglavnom, kao dren. 

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Kristijan je potom dodao da ne veruje da bi jedna mala slika, urađena sterilnim iglama, mogla da spreči da odu u Istanbul, ako su kompatabilni. 

- Neće to ništa pokvariti. Ja sam anđeoski nastrojen. Kome god da sam pomogao, dobro mu je išlo. Ja sam ubeđen da će ona dobiti moj bubreg od svih, mada ima dosta donatora. Moja krv je ista kao što je bila i pre. Ne tetoviram se ja u zatvoru, burgijom na ulici, ja se tetoviram u mojoj kući, sterilnoj, sa najboljim svetskim mašinama, sa najskupljim majstorima - rekao je on za Telegraf.rs 

Podsetimo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg.

Njoj su doktori nedavno dali 6 meseci života, jedino rešenje je novi bubreg, ali kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg, jedina nada je da se transplantaciju uradi u inostranstvu.

Novac u iznosu od 50.000 evra je sakupljen, ostalo je samo još da doktori kažu ko može da joj donira organ.

Komentari (1)

Loading