NAKON SVEGA I INCEST? Buba Koreli ZGROZIO JAVNOST NOVIM SKANDALOZNIM POTEZOM I NAVUKAO GNEV: Nakon ovoga ĆE VAM SE ZGADITI ŽIVOT!

Autor: Republika

Zabava

03.08.2021

10:04

Svi govore da je njegov potez bolestan, Buba Koreli ovaj put izbiljno preterao!

instagram.com

Buba zgrozio javnost!

 

Reper Buba Koreli zajedno sa drugom Jala Bratom poslednjih godina stekao je ozbiljnu popularnost, ali za razliku od prijatelja, on je neprestano u medijima zbog skandala koje pravi.

Amar Hodžić, kako je Bubino pravo ime, ni ranije bije bio cvećka pa je hapšen i osuđivan zbog posedovanja narkotika, učestvovao je u tučama, a nedavno je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju svog polnog organa.

Međutim, mnogi tvrde da je najnovijim postupkom debelo preterao jer je nazivom svog novog albuma ismejao one koji imaju psihički problem, a da sve bude gore, reč je o deci.

Koreli je svoj novi album nazvao "Elektrin kompleks" što je termin koji u psihologiji označava se*sualnu incestoidnu privlačnost devojčica u uzrastu od treće do sedme godine prema svom rođenom ocu, ali i osećaj konkurencije same devojčice prema svojoj majci zbog osećanja koje gaji prema muškom roditelju. 

Čak i brojni fanovi šokirani su potezom poznatog repera s obzirom na to da se poigrao sa zdravstvenim stanjem dece, što je mnogim roditeljima bolna rana, piše Alo.

 

BONUS VIDEO: 

U trendingu sa Zokom 5... #2 Stefan Đurić Rasta

 

Komentari (2)

Loading
Dr. Nebojša Vulin

03.08.2021 12:29

Moroni koji njega slušaju ionako nemaju pojma ni o čemu, pa tako ni o ovoj temi.

Mile

03.08.2021 12:35

Vidi se da je poremecen sta za ovo smece moze da se kaze sam kloni se budale i prostaka vidi mu se ubilacka faca