Veliko srce folk carice! Dragana Mirković honorar od koncerta dala za lečenje malog Boška!

Autor:

Zabava

02.08.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković dala novac od koncerta u humanitarne svrhe, za malog Boška!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković

 

Šestomesečni Boško Gugleta i njegova porodica ovih dana pokušavaju da skupe sredstva neophodna za lečenje mališana, a u tome imaju brojne znane i neznane humane saborce, među kojima se našla i Dragana Mirković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Koncert Dragane Mirković

 

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, dirnuta pričom o sudbini dečaka iz Novog Sada, odlučila je da honorar za koncert koji je održala u Malom Zvorniku uplati za lečenje malog heroja koji bije životnu bitku sa spinalnom mišićnom atrofijom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Za Boška!

 

-          Oduvek sam pomagala najugroženije anonimno jer sam smatrala da je humanost nešto čime oplemenjujemo sebe pomažući drugima, i da joj ne treba eksponiranje. Međutim, u poslednje vreme shvatila sam da je jako bitno povremeno skrenuti pažnju na plemenita dela, za šta mi je najbolji primer dala mlada koleginica Rada Manojlović. Da se ona nije javno angažovala, pitanje je da li bi jedna devojka skupila novac da ode na neophodnu operaciju. Zbog toga sam na ovaj način, netipično za mene, odlučila da javno pomognem i pozovem sve one koji su u mogućnosti da mi se pridruže I zajedno učinimo plemenito delo i spasimo život malog anđela. Takođe, odlučila sam da ovo ne bude kraj, pa će deo sredstava od svih mojih letnjih koncerata biti uplaćen u humanitarne svrhe – poručila je Dragana koja je zbog pandemije u Srbiju došla prvi put posle skoro godinu i po dana I odmah dala primer kako se ponašaju velike zvezde koje su pre svega ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading