ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA ZAPANJILA SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Đina daje savete devojkama kako da ČUVAJU GRUDI: Ne briši ih i ne mazi nadole!

Autor:

Zabava

02.08.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića daje savete devojama kako da čuvaju grudi.

Republika

Foto: Instagram/djinadjinovic

Đina Džinović

 

Ćerka Harisa Džinovića Đina potrudila se da da savet devojkama vezan za njihove prirodne grudi.

Ona je objašnjava i kakve brushaltere bi devojčice u razvoju trebalo da kupuju, a mnogi su ostali šokirani Đininim savetima.

 - Okej, uglavnom "push up" dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne mazi nadole - savetuje Đina koja je u nastavku otkrila i šta još treba preduzeti da grudi ne bi visile:

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Objava Đine Džinović

 

Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mesečno se setim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise."

 

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Objava Đine Džinović

Inače, osim po savetima, Džinovićeva ćerka je postala popularna i po zanosnom izgledu, a svoje fotografije čersto objavljuje na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Objava Đine Džinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading