PORODIČNA TRAGEDIJA MILOŠA BOJANIĆA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Sestra mu se obesila, a brat ubio iz puške, OVO NIKADA NEĆU PREŽALITI, KAJEM SE ZA SVE!

Autor:

Zabava

02.08.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u porodici Miloša Bojanića koja je potresla sve!

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miloš Bojanić

 

Pevač Miloš Bojanić je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno govorio o teškim životnim trenucima. Naime, on je naveo da nije dovoljno vremena proveo sa roditeljima i da se zbog toga kaje.

– Uvek mi je majka govorila – dođi sine da vidiš majku dok sam još živa, a posle i ne moraš da dolaziš. Kajem se što više nisam provodio sa njima. Mnogo sam vremena proveo bezveze a trebalo je da provedem sa njima. A to čovek shvati tek kad ih izgubi. Ja ovo nikad neću prežaliti. Sve je to život, i ja sam 20 godina bio u situaciji da jednom godišnje vidim svoju decu. Možda je to kazna Božija, ovaj gore sve vidi – ispričao je Bojanić.

On je tom prilikom ispričao i nekoliko potresnih detalja o tragičnoj porodičnoj sudbini.

– Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji – sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo, brat od tetke u 36. umro na spavanju. Jedna sestra mi se obesila, jedan brat se ubio iz puške… Sve sam to jako teško podneo – zaključio je pevač, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovana

02.08.2021 07:17

I sva ta tragedija ti nije bila dovoljna da češće viđaš majku, Miloše? Nisi, valjda, imao dovoljno para da bar dva puta godišnje platiš avionsku kartu i odeš da vidiš decu? Mnogo si se ti zaneo, Miloše!

kapetan Dragan

02.08.2021 07:29

Komentar na tekst o Milosu Bojanicu : jesteli culi da bila bitka na Kosovu?