(FOTO) ĆERKA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ IZRASLA U PRAVU LEPOTICU! Svi pričaju o naslednici poznate spisateljice!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.07.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Bačić Alimpić svoju privatnost dugo je skrivala, ali ponekad, na radost njenih fanova, pokaže deo porodične idile.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Bačić Alimpić

 

Poznata spisateljica i voditeljka Jelena Bačić Alimpić ima ćerku i sina i veoma je ponosna na njihov životni put kojim su krenuli.

Ne skriva da je nakon napuštanja voditeljskog posla napokon mogla u dovoljnoj meri da se posveti svojim mezimcima, te svaki trenutak koristi kako bi sa njima stvarala nove uspomene. Nedavno se njen sin verio, te je itekako imala radost za slavlje.

Kada je naslednika ispratila na put bračnog života, uživa sa naslednicom Dunjom koja joj je velika radost u životu. Ona je sada stasala u odraslu devojku, a mnoge je opčinila svojom prirodnom lepotom.

 

 

Jelena trenutno sa ćerkom uživa na letovanju, gde je na društvenim mrežama podelila i deo sa ovog putovanja. Svi su odmah komentarisali Dunjinu lepotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading