POŽAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI, DIM IZ AUTOMOBILA KULJAO, VATRA BUKNULA: Topalko u epicentru strave, ZA 5 MINUTA CEO AUTO JE GOREO!

Autor: Republika

Zabava

30.07.2021

10:32

Drama na Ibarskoj magistrali, auto goreo, Topalko u haosu!

youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Milan Topalović

 

Pevač Milan Topalović Topalko našao se usred prave drame na Ibarskoj magistrali. On je uspeo da spreči da požar koji je nastao u jednom vozilu uzme maha i napravi ogromnu štetu.

Pevač se vraćao sa Zlatara, gde je sa roditeljima proslavio svoj 47. rođendan. Plan mu je bio da prespava kod njih, ali, kako je naveo, nešto ga je nateralo da krene za Beograd. Negde oko četiri sata ujutru iz svog automobila ugledao je kako iz drugog putničkog vozila kulja dim, a onda je buknula vatra.

- Kada sam išao Ibarskom magistralom, kod ulaza za Beograd, učinilo mi se da vidim dim iz parkiranog auta, pa sam se zaustavio da vidim o čemu je reč - započeo je Topalko priču o nemilom događaju.

- Prišao sam autu koji se dimi i tada je vatra buknula. U tom trenutku baš je počeo da gori. Odmah sam pozvao vatrogasce. Za samo pet minuta auto je ceo goreo, a vatra je zahvatila i "Mercedesov" kombi od firme koja se bavi PVC stolarijom. Branik kombija počeo je da se topi i da gori. Tog minuta su stigli vatrogasci i počeli da gase požar. Sreća pa su oni brzo stigli i odreagovali jer bi se zapalio i ceo kombi. Iza tog kombija nalazi se velika drvena staza za odlaganje PVC stolarije, a odmah do nje i stambena zgrada u kojoj je njihova radnja - ispričao je Milan, pa dodao:

youtube.com/RTS 60 najlepših narodnih pesama - Zvanični kanal

 

 

- Noć je, mrkli mrak, svi spavaju. Sreća je da sam prošao tuda. Sada shvatam zašto sam imao taj osećaj da me nešto tera da se vratim u Beograd, verovatno bi bila velika šteta da na vreme nisam video dim, pa požar - rekao je pevač. Topalović je svojim pozivom upućenim vatrogascima sprečio veću štetu koja je mogla da nastane, a kaže da se nije uplašio, piše Kurir.

- Srećan sam ako sam bar nekome pomogao svojim delom. Uvek bih uradio tako nešto, ja sam taj tip čoveka. Žao mi je samo kada me je zaustavila policija sa malom količinom alkohola, svi mediji su pisali pijani, bahati Topalko, nesavesan vozač, a sada ni policija niti bilo ko je rekao da sam nekome pomogao. Svakako, uvek slušam svoj unutrašnji osećaj i na kraju se ispostavi da ne grešim - zaključio je on.

Komentari (0)

Loading