ERA OJDANIĆ: Srbi su ku*ata nacija!

Autor: A. IVANOVIĆ - I. TUBIN

Zabava

05.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Srpski telegraf objavio da će prezervativi u različitim veličinama koji su preplavili američko tržište i kupuju se po brojevima kao cipele uskoro biti dostupni i u Srbiji, među estradnim ličnostima nastupila je prava pomama za ovim proizvodom.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Era Ojdanić

Stari zavodnici poput Ere Ojdanića i Bore Drljače odmah su prionuli na posao da izmere svoj ponos i jedva čekaju da isprobaju svetski hit, dok denser Ivan Gavrilović tvrdi da on unapred zna da će za sebe morati da bira najveću veličinu. Starleta Tijana Ajfon kaže da će ona sa svojim partnerom meriti na licu mesta, a pevačica Maja Nikolić da su joj i univerzalne veličine odgovarale jer je za nju i srednja dužina sasvim u redu.

 Drljača: Santimetar u ruke i tačno znaš koliki prezervativ ti treba. Onda ni žene neće da se bune

- Treba da uvozimo te kondome po veličinama, super! Konačno i ja da nađem sebi pravi, da mi nije mali. Kad je dobar kondom, ja ne pitam za cenu. Ovde mangupi štede na materijalu, posle svakog vođenja ljubavi devojka se plaši da će zatrudneti, kaže mi: "Ero, ja ću postati majka!" Ja podržavam tu ideju da lepo izmeriš vršnjaka, pa da znaš koliki ti treba. Mi Srbi smo stvarno ku*ata nacija. Nek izvine svi susedi, ali ovo je istina. Moja veličina je budak. Tako se to kaže u mom kraju, budak - Era Ojdanić, a Drljača se nadovezuje:

- Kako da određujemo veličine kondoma, da ga merimo? Odlično. Santimetar u ruke i tačno znaš koliki kondom ti treba. To uopšte nije loša ideja, svima treba različit, ni žene neće da se bune, što bi? Izmeriš ga lepo, pa s brojkom u kupovinu na trafiku. Dobro su to osmislili i za kondom treba da stave veličinu - Bolja Drljača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading