ONI SU GA POSTAVILI TU GDE JESTE, SAD NEKA SE POKAŽE: Popović potkačio Milija i njegovu ''stolicu'': NE MOGU NIKAKO DA GA SMENIM!

Autor:

Zabava

29.07.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović iskreno od Miliju i žiriju ''Zvezda Granda''

Foto: youtube.com/printscreen
Saša Popović

Saša Popović progovorio je o narednoj sezoni "Zvezda Granda", ali i o saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem, pa otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

Popović je otkrio i dalje planove za žiri, kao i to kolika je cifra koja ih zadržava u takmičenju.

- Žiri ostaje isti, ako neko ne otkaže i ne predomisli se. Mada ne verujem u to, ta stolica puno vredi. Boje se, puno to sve košta. Milija ja nikako ne mogu da smenim. Vlasnici su odlučili da on bude direktor i postavili ga tu gde jeste. Njegov zadatak je da spremi pesme za pobednika i sad mi je lakše, jer ja to više ne radim. Žika i ja smo to radili godinama, a sada je na Milija red - rekao je on, prenosi Skandal.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandar Milić Mili

Popović se dotakao i čitave situacije koja se događa Tanji Savić u porodici.

- Tanja Savić je naše dete. Sa ove distance, ona se pojavila 2003. godine i od tada je prošlo 18 godina. Nju je Grand napravio i žao mi je zbog svega što joj se dogodilo. Oslobodili smo je dve godine pre ugovora, jer je bila trudna, a ovo što joj se dešava nije lepo. Mi je volimo i podržavamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading