OLIVER DRAGOJEVIĆ PREMINUO JE NA DANAŠNJI DAN: Pevačeva supruga neutešna: KAD TELEFON ZAZVONI MISLIM DA ME ON ZOVE!

Autor:

Zabava

29.07.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je godišnjica od smrti pevača Olivera Dragojevića, koji je 29.jula 2018. godine preminuo nakon duge i teške bolesti u Splitu.

RepublikaFoto: facebook.com/OliverDragojevicOfficial
Oliver Dragojević

Legendarni pevač, Oliver Dragojević, preminuo je pre tačno tri godine, 29. jula 2018. godine nakon teške bolesti.

Njegov odlazak potresao je sve, a supruga Vesna se i dalje ne miri sa gubitkom supruga sa kojim je provela gotovo 50 godina zajedničkog života.

– Uvek me je zvao “ženo”, gotovo nikad mi nije rekao “Vesna”. Teško je još i danas, ne idem mu sama na grob jer mislim da bih pala u nesvest. Još i danas kad zazvoni telefon mislim da me on zove – s tugom u glasu je rekla Vesna Dragojević, prenosi Objektiv.

Foto: facebook.com/OliverDragojevicOfficial
Oliver Dragojević

Vesna se krajem prošle godine povodom obeležavanja Oliverovog rođendana oglasila za hrvatske medije i otkrila na koji način je pevač voleo da proslavlja svoje rođendane.

-Na dan Oliverovog rođendana, ako ne bude kiša, najradije bih šetala. Nećemo ništa posebno obeležavati, setićemo ga se, naravno, svako na svoj način – rekla je ona tom prilikom i dodala da Oliver nikada nije voleo velika rođendanska slavlja, ali je svećice uvek morao da duva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading