(FOTO) O NJEGOVOM EKSCENTRIČNOM IZGLEDU PRIČA CELA SRBIJA! Ovako danas izgleda ZORAN ČUMURA!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.07.2021

18:15

Gradska faca i poznati frizer Zoran Čumura godinama je privlačio pažnju svojim ekscentričnim izgledom, kakav su posle iskopirali i brojni umetnici sa svetske muzičke i regionalne scene.

youtube.com
Zoran Čumura

Poznati frizer, stilista pa čak i model Zoran Čumura godinama unazad ponosno nosi svoj ekscentrični look kojom je u početku privlačio veliku pažnju, pa čak i podrugljive poglede javnosti.

Duga crna kosa, upečatljiv pirsing na licu, našminkane oči i upadljiva garderoba godinama su njegov zaštitni znak po čemu je prepoznatljiv.

Zoran je neizostavan na gradskim dešavanjima, a svojevremeno je govorio da je počeo veoma rano da izladi, još u osnovnoj školi, te da mu je društvo pravila majka. Kasnije kada je stasao u momka, maltene svaki dan posećivao je žurke, dnevna i večeranja dešavanja u Beogradu.

-Nikad nisam bio osoba kojoj je bio problem da izađe u grad i posao mi ne finansira izlazak. Kao mlad sam počeo da izlazim u grad i 90 odsto vlasnika klubova me poznaje i to su dobri prijatelji moje mame. Tako da meni novac za izlazak u grad nikad nije bio bitan, izlazim tamo gde mi prijatelji puštaju muziku, na mestima gde oni organizuju koktele, izložbe, premijere, revije.. - govorio je svojevremeno za "Blic"

Za Čumuru vreme kao da je stalo, te on izgleda identično kao i pre15 godina, doduše, mora se priznati da je malo poradio na masi.

 

 

Komentari (2)

Loading
Leontina

29.08.2021 12:30

Zoki je tako kulturan i pristojan decko, zato ga svi i zovu i prihvataju u svoje drustvo!! srdacan pozdrav za Zokija