(FOTO) OVA ZANOSNA CRNKA POLUSESTRA JE LUKE BOJOVIĆA: Vuk je zbog njene majke napustio sve, a BRATA NIKADA NIJE PREBOLELA!

Autor:

Zabava

29.07.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polusestra Luke Bojovića, Maša Radović, prava je lepotica, a njen život se razlikuje od tragičnih života članova porodice.

Luka Bojović

Maša Radović, ćerka je preminulog Vuka Bojovića, direktora Beo-zoo vrta 28 godina, od oca je nasledila ljubav prema životinjama, a bavi se novinarstvom i marketingom, prenosi Mondo.

Maša je Vukova najmlađa ćerka, a dobio ju je iz drugog braka sa novinarkom Vesnom Radović.

Pored nje, Vuk je imao iz prvog braka ćerku Mariju, sina Nikolu koji je ubijen 2013. godine i Luku, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

 

 

 

 

Nikola i njegova polusestra Maša bili su bliski, a dokaz tome jesu fotografije sa njim koje ona često postavlja na svom Instagram profilu.

- N moj. To su bili izlasci. To je bilo uzajamno razumevanje, podrska i ljubav. To je bio brat - napisala je u opisu jedne od slika sa pokojnim bratom, a pored te objave, mnogo je i onih gde ona odbrojava godine od kada njega više nema, čime pokazuje da njegovu smrt nije još uvek prežalila.

 

 

 

 

Njen otac, Vuk Bojović, preminuo je 2014. godine, a bio je vajar i direktor Zoo-vrta. 

Za razliku od ostalih članova porodice koji imaju zaista tragične priče i sudbine, Maša živi ispunjen život, putuje i veoma je aktivna, a društvo joj pravi suprug za kog se udala 2019. godine sa kojim je dobila i sina Lava.

 

BONUS VIDEO:

"ĆALETOV SIN" snimio pesmu: Nikola otkrio da stiže ZLATNA PANAMERA!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading