(FOTO) DRAMA! Anabela Atijas završila u bolničkom krevetu! Za Luninu majku se svi zabrinuli, evo šta se desilo!

Autor:

Zabava

29.07.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela je objasnila sve!

RepublikaFoto: instagram.com
Anabela

Pevačica i novopečena baka Anabela Atijas izbacila je stori koji je sve šokirao, a mnogi su se zabrinuli za njeno zdravlje, budući da je selfi nastao na kliničkom stolu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Naime, Anabela je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu, da sve bude na svom mestu, pa tako redovno posećuje salone za ulepšavanje, što je bio i ovaj put. Ona se prepustila čarima masaže, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, ali su potom počeli da pristižu komentari sa svih strana.

Ono što je sve začudilo jeste pozadina na kojoj se Anabela slikala, buduć da je izgledalo kao da leži u bolničkom krevetu, sa maskom na licu, ali je u pitanju bio krevet u kozmetičkom salonu.

Foto: instagram.com
Anabela na masaži

Anabela redovno odlazi na masaže protiv celulita, budući da je u toku leto, i da sve pripadnice lepšeg pola žele da izgledaju što zategnutije i lepše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branka

29.07.2021 13:24

Dobro ste rekli: Anabela samo vodi racuna o svom izgledu i ni o cemu vise !0